betöltés

Törzsvásárlói program napszemüvegre a SunBlinkers oldalán!

Vásárlói kedvezmények egészen 20% -ig!

Weboldalon leadott első rendelést követően, minden további megrendelésnál automatikusan kedvezményt adunk! Tözsvásárlói kedvezmény program nem kötödik regisztrációhoz, viszont a megrendeléseknél azonos e-mail címeket kell használnod, hogy a kedvezményedet érvényesíteni tudjuk.

Kedvezmény mértéke:

  1. megrendelés: 0% (nincs) , automatikusan bekerülsz a törzsvásárlói programba
  2. megrendelés: 7% kedvezmény a termékek árából,
  3. megrendelés: 10% kedvezmény a termékek árából,
  4. megrendelés: 15% kedvezmény a termékek árából,
  5. megrendelés: 20% kedvezmény és minden további megrendelésnél 20% kedvezményben részesüls a termékek árából.

Ha regisztrált vásárló vagy oldalunkon akkor bejelentkezést követően a kosár illetve a megrendelés véglegesítésekor rendszer automatikusan kalkulálja az aktális kedvezményedet.

Amennyiben megrendelésedet nem regisztrált vásárlóként adod le, ne aggódj! :) Kedvezmény abban az esetben is jár, ha az előző megrendelésednél megadott email címedet adod meg. Mivel az oldal regisztráció hiányában nem tud előzetesen beazonosítani, a kedvezmény mértékét csak a megrendelés véglegesítésekor az email címed megadása után fogod látni.

FONTOS!

  • A megrendelésenkénti összeg nem befolyásolja a kedvezmény mértéket.
  • Törölt megrendelések nem számítanak bele a korábbi rendelésekbe.
  • Kupon és törzsvásárlói kedvezmény nem összevonható.
  • Ha adtál meg kupon kódot és megrendeléskor törzsvásárlói kedvezményre is jogosult vagy a legmagasabb kedvezményt számoljuk neked.
  • Kosárból a kedvezményedet legyen az kupon vagy törzsvásárlói törölni tudod mint a terméket, de megrendeléskor ha jár a törzsvásárlói kedvezmény automatikusan megkapod.

Rendelj újra és újra és nem menekülsz a kedvezményeink elől :)

Csatlakozz a törzsvásárlói programhoz az első rendeléseddel, hogy szemedet divatos, minőségi napszemüveggel véd a napfényben!

×