betöltés

INVU ULTRAPOLARIZEDINVU. ULTRAPOLARIZED napszemüvegek

Prémium minőség, megfizethető áron, svájci gyártótól.

Az INVU napszemüvegek ma már több mint 90 országában kaphatóak és több mint 3 éve Magyarországon is megtalálhatóak az optikák polcain. Népszerűségét a kedvező ára és kiváló minőség mellett POLARIZÁLT lencséknek köszönheti. Polarizált lencse megszűnteti a vakító fényt és kellemetlen tükrözödést vezetés, síelés vagy akár vitorlázás közben.
A minőségre és a legjobb árra a garanciát a Swiss Eyewear Group AG adja, mely több éves tapasztalattal rendelkezik a szemüveg gyártás területén. Minden szemüveg lencse UV400 védedelemmel kerül forgalmazásra, hogy szemünk a legnagyobb biztonságban legyen a káros napsugaraktól.
 
Minőségi alapanyagok használata mind a lencsék mint a keretek gyártásánál követi az aktuális divat trendeket. INVU jelenleg a legszélesebb portfolióval rendelkező napszemüveg márka. Kínálatukban megtalálhatóak a férfi, női, gyermek, easy fit (optikai keretre helyezhető napszemüvegek), slimfit (tökéletesen illeszkedik kisebb fejformára) napszemüvegek. Mindezek mellett a motorozás szerelmesei is találnak bukósisak alatt hordható (under helmet) napszemüvegeket, valamint az RX kollekció a dioptriás szemüveget viselőknek ad lehetőseget dioptriázható napszemüveg lencsével hordható napszemüvegekre.

Tekintsd meg az alábbi kis videót a POLARIZÁLT lencse előnyeiről:

 

Válassz egy hozzád illő INVU ULTRA Polarizált napszemüveget kínálatunkból !

×