betöltés
31730
INVU női napszemüveg B2308 B INVU női napszemüveg B2308 B

INVU női napszemüveg

Napszemüveg szárában található kód: B2308 B

31.730 Ft
Polarizált a napszemüveg?
IGEN
Méret
M
Szín
Keret: barna
Lencse: barna
Mennyiség
 
1
 
Kosárba Kedvencekhez
Címkék:
napszemüveg / INVU / invu2023 / női / barna / M / polarizált /

Az INVU női napszemüveg, B2308 B , barna színű kerete és szárai kitűnő kiegészítőkét illeszkedik ruházatunkhoz, bármilyen körülmények között. Barna lencséje erős napsütésben tökéletes, mivel nyugtatja a szemet, javítja a térlátást és a kontrasztokat, így vezetéshez ideális lehet.
Polarizált lencséjének köszönhetően tökéletes komfortérzetet biztosít vezetés közben, vízparton, havas tájakon. A napszemüveg UV400 védelemmel van ellátva így szemünket biztonságban tudhatjuk a nap káros ultraibolya sugárzásától is. Napszemüveg lencséje 3-as kategóriájú, mely besorolás szerint erős napfényben ajánlott.

Miért jó a polarizált lencse?

A polarizált napszemüveg lencsék kiszűrik a vízszintes felületekről visszaverődő fénysugarakat és ezzel megszüntetik a vakító fényt és tükröződést, így élesebb képet látunk. Különösen ajánlott autó vezetéshez, vízparton, vízen valamint havas környezetben is. Szemünk kevésbé fárad el polarizált lencse használatánál. Bizonyára hasznát fogod venni, de nem csak a nyári időszakban vezetéskor vagy vízparton, de télen is a havas környezetben téli sportoknál. Egész évben segíti a tisztább látást az utakon vagy egy túrázás során.

Napszemüvegeket tekintve sok esetben a gyártok nem tüntetik fel a terméken a méreteket mint optikai keretek esetében. Mind az optikai keretek mind a napszemüvegek 4 fő mérettel rendelkeznek:

  • Lencseszélesség: a lencse vízszintes átmérője annak legszélesebb pontján
  • Lencsemagasság: a lencse függőlegesen, annak legmagasabb pontján mért hossza. Általában 32- 38 milliméter között van.
  • Hídszélesség a viselő orra felett, a lencsék között vízszintesen mért rész. Általában 14- 24 milliméter széles.
  • Szárhossz: melyet az első zsanéroktól kell mérni, és egészen a fül mögötti részig (a szár végéig, beleértve a hajlított részt) tart. Általában három szabványos hosszúságról beszélhetünk: 135, 140 vagy 145 milliméter.

Napszemüvegek esetében is - amennyiben a gyártó feltünteti - a szemüvegek szárában találjuk a méreteket. Pl. ha 52 - 22 - 145 számokról van szó, a keretméretek a következők: 52 mm lencseszélesség, 22 mm hídszélesség, 145 mm szárhossz.

Szállítás

A 12 óráig rögzítésre került megrendelés még aznap átadásra kerül a kiszállítást végző cégnek. Legyen szó házhoz szállításról vagy átvételi ponton történő kézhezvételről. Ez alól kivétel azonban ha a fizetés utalással történik. Ez esetben a csomag feladása az összeg számlára érkezését követően fog megtörténni. A kiszállítást végző partnerünk 2-3 napon belül teljesíti a szállítást a megadott címre.

Partnerek:
  • Magyar Posta, házhoz szállítás és több mint 3.000 átvételi pont
  • FoxPost, házhoz szállítás és több mint 300 átvételi pont

Csomagolás, csomag tartalma

Minden szemüveg tokkal együtt kerül forgalomba. Prémium márkák esetében a tokban egy törlőkendő is elhelyezésre kerül, így használatával könnyedén és karcolódás mentesen tiszíthatod a lencsét.
Tokot és a benne lévő napszemüveget, térkitöltő anyaggal együtt kartondobozba helyezzük, hogy semmiképpen ne sérüljön a doboz tartalma a szállítás folyamán.

Doboz tartalma:
  • Napszemüvegtok
  • Napszemüveg
  • Törlőkendő (opcionális)
×