betöltés
23727.75
CLARK női napszemüveg 4053 C3 CLARK női napszemüveg 4053 C3

CLARK női napszemüveg

Napszemüveg szárában található kód: 4053 C3

23.728 Ft
Polarizált a napszemüveg?
NEM
Méret
M
Szín
Keret: mintás
Lencse: zöld
Mennyiség
 
1
 
Kosárba Kedvencekhez
Címkék:
napszemüveg / CLARK / sport / női / zöld / M / polarizált /

A CLARK női napszemüveg, 4053 C3, mintás színű kerete és szárai kitűnő kiegészítőkét illeszkedik ruházatunkhoz, bármilyen körülmények között. Zöld lencséi bármilyen időszakban és fényviszonyban használhatóak. A zöld lencse mellett a legjobb a színlátásunk, tompítja a fényt, de anélkül, hogy sötétítené a környezet képét. A napszemüveg UV400 védelemmel van ellátva így szemünket biztonságban tudhatjuk a nap káros ultraibolya sugárzásától is. Napszemüveg lencséje 3-as kategóriájú, mely besorolás szerint erős napfényben ajánlott.

További színek:

Napszemüvegeket tekintve sok esetben a gyártok nem tüntetik fel a terméken a méreteket mint optikai keretek esetében. Mind az optikai keretek mind a napszemüvegek 4 fő mérettel rendelkeznek:

  • Lencseszélesség: a lencse vízszintes átmérője annak legszélesebb pontján
  • Lencsemagasság: a lencse függőlegesen, annak legmagasabb pontján mért hossza. Általában 32- 38 milliméter között van.
  • Hídszélesség a viselő orra felett, a lencsék között vízszintesen mért rész. Általában 14- 24 milliméter széles.
  • Szárhossz: melyet az első zsanéroktól kell mérni, és egészen a fül mögötti részig (a szár végéig, beleértve a hajlított részt) tart. Általában három szabványos hosszúságról beszélhetünk: 135, 140 vagy 145 milliméter.

Napszemüvegek esetében is - amennyiben a gyártó feltünteti - a szemüvegek szárában találjuk a méreteket. Pl. ha 52 - 22 - 145 számokról van szó, a keretméretek a következők: 52 mm lencseszélesség, 22 mm hídszélesség, 145 mm szárhossz.

Szállítás

A 12 óráig rögzítésre került megrendelés még aznap átadásra kerül a kiszállítást végző cégnek. Legyen szó házhoz szállításról vagy átvételi ponton történő kézhezvételről. Ez alól kivétel azonban ha a fizetés utalással történik. Ez esetben a csomag feladása az összeg számlára érkezését követően fog megtörténni. A kiszállítást végző partnerünk 2-3 napon belül teljesíti a szállítást a megadott címre.

Partnerek:
  • Magyar Posta, házhoz szállítás és több mint 3.000 átvételi pont
  • FoxPost, házhoz szállítás és több mint 300 átvételi pont

Csomagolás, csomag tartalma

Minden szemüveg tokkal együtt kerül forgalomba. Prémium márkák esetében a tokban egy törlőkendő is elhelyezésre kerül, így használatával könnyedén és karcolódás mentesen tiszíthatod a lencsét.
Tokot és a benne lévő napszemüveget, térkitöltő anyaggal együtt kartondobozba helyezzük, hogy semmiképpen ne sérüljön a doboz tartalma a szállítás folyamán.

Doboz tartalma:
  • Napszemüvegtok
  • Napszemüveg
  • Törlőkendő (opcionális)
×